PDL caoch cursus

Mobicare biedt vanaf dit najaar geen cursussen PDL-coach meer aan. Graag verwijzen we geïnteresseerden naar de scholingsaanbieders van de volledige PDL-scholingen. Voor de adressen van scholingsaanbieders: zie de links op de website van stichting PDL: http://stichtingpdl.nl/scholing/

De scholing die Mobicare aanbood is overgenomen door BartN-trainingen. De scholing heet nu: ‘Train de Trainer PDL‘. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie: https://www.bartn-trainingen.nl/trainingen/pdl-training/. Je kunt je via deze website ook meteen inschrijven voor deze scholing.

Mobicare gaat zich vanaf nu vooral richten op het uitgeven van meer en nieuwe publicaties over PDL en op de diensten die we leveren ten aanzien van de keurmerken PDL. Kijk voor meer informatie in onze webwinkel en onder ‘diensten van Mobicare‘.

Nieuwe website Mobicare

Wij hebben een nieuwe site. We blijven uiteraard samenwerken met Stichting PDL maar het was voor geïnteresseerden niet altijd even duidelijk welke info nu waar bij hoorde. Daarom werd het tijd voor een eigen website van Mobicare. We hebben nu meer mogelijkheden om tips met jullie te delen, om jullie op de hoogte te houden van ons cursusaanbod en om gewoon via een blog op de hoogte te houden van ontwikkelingen over PDL en over zorg voor mensen met een grote zorgafhankelijkheid in het algemeen. Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief en kom regelmatig terug op de site om onze blog te lezen. Je kunt ons ook volgen via Facebook, Instagram of Twitter. En: heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.